Bepaal mee het programma

De rijopleiding in Vlaanderen verbindt meer mensen dan gedacht. Daarom is het belangrijk dat de Dag van de Rijopleiding al die verschillende partners betrekt en de vele aspecten van de sector weerspiegelt. De voorbereidingen zijn al gestart: de locatie ligt vast, de website is in opbouw, maar wat nog ontbreekt, zijn ijzersterke sprekers met een inspirerend verhaal of project.

Ben jij zo iemand? Hou jij ons aan de stoel gekluisterd tijdens jouw presentatie over ADAS in de rijopleiding? Heb jij al een project lopen om jongeren met een leerstoornis te leren rijden? Ben jij een specialist in de transportsector? Heb je een visie over de plaats van nieuwe lichte elektrische voertuigen in onze wegcode? Ben je gedreven bezig met de motoropleiding? Wil je tijdens een workshop jouw unieke aanpak van het terugkommoment toelichten?

Niet twijfelen, dien je voorstel in ten laatste op dinsdag 30 juni 2020. Tijdens de zomermaanden zal een jury alle ingediende voorstellen beoordelen. Eind augustus weet jij of je deel uit van het programma op 19 november.

Dien je voorstel in

We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie